godday to ya'll


Solen skiner, det är valborg och jag är blond! Super

IGÅR

Igår firade jag mina två vänner Ingrid och Katrine som fyllde 18! Jag hade på mig en svart jumpsuit som är dritsnygg! Ska fota den bättre någon dag! Och till det körde jag mina nya JeffreyCampbell och rosasotade ögon!
En mycket trevlig och lyckad kväll!

Imorgon åker jag till området Champagne i Reims, Frankrike och kameran ska med! Ska fota outfit då! Puss

fredag 27 april

Såhär ser jag ut idag. Fin fint med klackar och allt! Nu är det långhelg! Puss

let'smakethebestofyourself

*

Perfekt partytopp till alla årstider, kan matchas med både shorts och jeans! xoxo fanny

pink feather

sunny day

Idag är det sol!!! För första gången på en månad visar sig solen så jag är lyckliiiiiig. xoxo fanny

@påsklovet

A look

Jag har totalt nytt på mig här nästan! Ett litet smak på vad jag skulle kunna ha på mig en dag i juli, eller maj... haha! Skorna från Jeff. Shorts och Jacka från Levis och linnet från Acne.
En mörk sotning på ögonen till det. Jag har här som ni ser bara uppsatt hår. Personligen skulle jag vilja värma på plattången och ha långt utsläppt. Snyggt!

todays

inspiration, new week waiting

Knåpade ihop ett inspirations collage för er nattugglor! Kanske nån hjälp till morgondagens klädpanik? Enjoyyyy

look

Kolla vad jag hittade nere i källaren! Har bestämt mig för att pimpa den, ska visa er när jag är klar! hihi, puss

*

ISABEL MARANT SNEAKERS

Det här är enligt mig en av vårens hetaste trender. Om ni inte förstår : SNEAKERS MED KILKLACK INBYGGT.
Japp.. Isabel Marants originals är faktiskt coola och snygga. Jag skulle verkligen vilja ha ett par.. om jag är redo att lägga ner 700€ på ett par, det är osäkert!
Kram Moa

idag är en grå dag

on the Bridge

Byxor - Mango
Tröja - Zara
Skor - Jeffrey Campbell
Väska - Marc by Marc Jacobs
Halsduk - lånad

hatad och älskad av alla

- Vad tycker du om det sjuka amerikanska modet som går nu? Överallt ser vi stjärnorna, ränderna och de blå/röd/vita färgerna?
Vi på freaky fahionistas tycker det är riktigt nice! Men kanske har det blivit lite för mycket... vem vill ha en amerikana-bikini i sommar lixom, för det kommer ju ALLA ha!
Puss Moa

chilly

- Jag är tillbaka i Belgien och skolan är igång. Nu är allt som vanligt igen!

3 old new ones

-

som vanligt är det bara att fråga om ni vill veta vart något kommer ifrån! Såhär vill ialla fall jag gå klädd imorgon! Pyss

+ nitat

new shoes

Idag var jag på loppis och jag hittade bland annat dessa ursnygga skor. Jag vet att dessa kommer sitta fint i vår, sommar, höst... stilrena och all that. Vill ni veta det bästa? Jag betalade 20 rix. Yes,you heard me, 20 kr för detta par. Älskar loppis!
Puss Moa

torsdag 12e april

regniga Sverige

(bilder från någon vecka sen)
Usch för vädret! Det ger mig ingen lust till att gå ut och fota eller ens klä mig vårigt och fint... jag är en riktig vädermänniska, hela min dag beror på vädret därför är det här ingen bra dag. Snälla solen kom snart!

new in

news: Ringhållare 99:- Glitter, Gula jeans 199:- Zara, Levis 501 shorts 465:- Urban Outfitters, Linne 140:- Urban Outfitters, Skor (ska lämna tillbaka dock) 599:- Bikbok.

Puss Moa

var är du våren?

Sveriges väder är inte ens värt att tala om.. Är så besviken att jag blir ledsen. Snälla våren kom snart!!!! Sitter och kollar på lite inspobilder då det garanterat är gladare väder vilket gör mig lite gladare också. 

sommarpumps


Jag är så sugen på ett par nya skor,är ute efter en riktig färgbomb som ska få pryda mina fötter. Det är antingen rosa eller blå som på bilden har jag bestämt mig för. Fast helst turkosa! Om jag inte hittar ett par turkosa ska jag köpa något av dem på bilderna, men jag fortsätter min jakt. Wants: ett par turkosa pumps och en millitärjacka.

GLAD PÅSK

världens bästa påskpresent! Wiii

3 days ago

love in a hopeless place

I found it!! Men jag köpte den inte.. . 700 matchade inte min nuvarande ekonomi, min gräns gick vid 500. Sadface på det. Men jag ska fortsätta min jakt. För er som undrar är den från Urban outfitters.

*


+

thisishowIooktoday

2012-04-03

mixed

trash with style

spetsklänning

Såhär såg jag ut den 24 mars. Gick runt i en sommarklänning med bara ben och satt ute på altanen.. Idag är det den första april och det har varit snöstorm. WTF är det enda jag känner för det. SUCK SVERIGE

SNOW; IN SWEDEN

RSS 2.0