we live by the sun - We feel by the moon

lördagsinspo

Lite inspo på en lördag som denna är inte helt fel! Älskar Elins skinnjacka på bild 1.. och den lite trashiga tröjan på bild 3 tillsammans med alla smycken.. vilken grym kombo!

sneak peak

Look at my hair! Puss Moa

2 new

Här är shortsen jag hintade om här om dagen. Dom kommer bli jättefina i sommar! Nu till våren kommer de svarta göra sig bra tillsammans med stayups eller bara strumpbyxor.
/fanny

-

Om ni vill veta vart något kommer ifrån gör ni det här under i kommentarfältet

bad

Jag är på flygplatsen.. om 2 timmar landar jag i Sverige! puss

I want.. a military jacket!

Hittar ingenstans... någon som vet vart man kan köpa??
-fanny

virkat

Virkad väst- thailand
Solen sken imorse så jag kände för att se vårig ut. Men såklart var det bara en tillfällighet.. resten av dagen var går. Var en sväng på stan och blev två virkade shorts rikare. Dom får ni se senare!

29.03.12

-

Om ni vill veta vart något kommer ifrån är det bara att skriva i komentar-fältet! Kram Moa

päls//rött

Såhär såg jag ut idaggg. Melw är en sån bra fotoaccesoar haha! Nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp choklad och kolla lite web tv jag ligger efter i, först topmodel och sedan blir det stylisterna. Chaoo

nike

Shoes- Nike
Shorts- Carlings
Sweater - Gina

in the land of jeans-shorts

-

light

stay-ups, how to wear

Fick just syn på detta och kom på att jag faktiskt äger ett par stayups. Lääängesen dom kom till användning, har haft lite svårt att veta vad jag ska ha till så det inte ser så trashy ut. Det kanske blir en ren copy på detta imorgon! Med lite längre shorts dock.
-fanny

todays

Jag har börjat digga lager på lager av olika material och plagg. Att mixa jeansväst/skinnjackor/huvtröjor/skinnväst/poncho/pälsväst kan bli en riktig golden outfit. Idag tog jag på mig skinnjacka som fick prydas av en grön gammal militärliknande väst. Till det fejkskinnbyxor, rayban och converse. Prima skinka.

-

- m

03.26.12

puss Moa

sometimes, simplicity is the best way to go


/fanny

-

Idag är jag hemma och är sjuk. När jag får tråkigt (som jag haft idag) brukar jag fixa ihop lite outfits. Nu behöver jag inte drabbas av klädpanik på hela veckan, gud så skönt!

classic love

Dessa köpte jag för exakt 17 dagar sedan. Ett par svarta pumps är ett klassiskt måste ha. Det var mina första så jag var ju rätt sen med att skaffa ett par! Första tänkte jag köpa ett par från dinsko för 299 kr men jag tänkte att jag ville ha några som håller några år längre så jag köpte mina premiär pumps på 12 cm från Nilson för 799 kr. Värt? Återstår att se! Anyways så älskar jag dom i vilket fall, i mina ögon är dom perfekta.
-fanny

-

SUNDAY INSPIRATION

oldie but glodie

en fin look från förra sommaren.
kofta - Weekday
Shorts - Levis 501
Linne - Acne
glasögon - Rayban clubmaster
Converse, diverse smycken

-

in the darkness

TELL US

Vad tycker ni om skorna "to have" just nu. Närmare sagt Jeffrey Campbells klackar med 4 cm platå i allt från svart till galna mönster och tryck?
Jag personligen gillar dom väldigt mycket! Är världigt sugen på ett par glittriga för tillfället! Har i min ägo ett par rosa, men jag har verkligen använt dom och "rosa och rosa" kanske man inte kan säga att dom är längre, synd men värt det!
Vad tycker ni?

that shit's crazy

Allt ♥
Tar man bara av mössan och jackan är det solklart sommarens grej.
/ M

an ooooold one

22 oktober 2010, en fotodag med Moa. Haha vi och våra fotodagar... kommer snart fler!

lite kaos i vardagen

En sån här hög bildas dagligen på min korgstol. Det är lika jobbig varje gång jag ska hänga tillbaka allt på klädstången... men mitt i en klädkallabalik går det inte att hänga upp kläder. Så är det bara.
/Fanny

dream today ♥ live tomorrow

// Moa

ett soligt Sverige

03-23-12

morning sun

le shorts

Shortsen du bara måste ha i sommar! Från Runwaydreamz. 140-170 €. Dom blå/lila är min dröm
// M

SPRING LOVE

Vilket underbart väder! Solen skiner och det känns verkligen som vår i luften. Äntligen. Idag skippade jag all form av jacka och tog bara en poncho, utan att frysa (weho!).

dreamcatcher

// Moa

Ash& MK

Ashley och Marykate är två av mina tre (den tredje är Alexa Chung) favorit stilikoner. Stilrent, men ändå mycket detaljer- precis som jag gillar det.

förebygger klädproblem

Sitter i min säng medans Matilda fyller hela mitt golv med kläder. Hon bygger outfits till mig så jag slipper morgon kaoset imorgon och nästa och nästa dag, skönt! Imorgon ska jag ha en poncho på mig, bort med alla slags jackor och ett steg närmare våren, nästan check.

this took me some time

Ett smakprov på vad som komma skall. Häng med oss!
A picture tells more than a 1000 words.

highlight the moments in life

Om du gjorde en tatuering, vad skulle du göra då?

Jag har alltid sagt att jag inte ska tatuera mig, och om jag någon gång mot all förmodan skulle det skulle det antingen bli en smiley under stortån eller en liten liten drömfångare någonstans... fast jag tycker det är mest snyggt att titta på. Håller ni inte med om att det är lite en "trend" just nu att tatuera sig? Gör det ännu mer ointressant, personligen sagt.
M

12345 eller 6

Satte ihop ett litet bildcollage till er. Bläddrade igenom bilder ända tillbaka till oktober förra året. Jag har blivit dålig på att ta outfitbilder, ändring på det!
Något favorit?

i provrummet

Har tyckt att det varit ett dåligt utbud av kläder ganska länge men idag verkar det ha vänt! Jag skulle bara gå förbi h&m på vägen hem med blev kvar över en timme.. hittade så mycket fint och nytt. Typiskt att det ekar i plånkan just nu.. men jag blev iallafall två plagg rikare.
/F

almost spring ♥

Härlig vårinspiration va! Blått och orange är så snyggt just nu tycker jag, och särskilt tillsammans. Blir nästan en oslagbar combo dedär.
/Fanny

give me all your luvin

Hej på er! Bjuder på bilder från veckan. Njut nu av denna söndagskväll hörrni, för imorgon sätter en helt ny vecka igång igen. Gäller att ha laddade krafter! Just nu ligger jag i soffan, har precis käkat pizza och ska kolla på tv tills jag somnar. En maxad söndagskväll med andra ord. So long!

skin

Bon Iver – Skinny Love
Kommer inte låten Skinny Love alltid få representera de svåra tiden vi går igenom? Just nu vill jag bara höja ett ljus för barnen som omkom i en bussolycka från Belgien. Annars så måste jag tillägga att dom där skorna över, från Jefferey Campbell är varmt välkomna hem till mig!
So long.
Moa

this is Moa


(bron = tunnel. låter bättre när man skriver bro för det är över vattnet haha)

this is Fanny


Freakyfashionistas

Freakyfashionistas drivs av två glada tjejor födda 94 vid namn Fanny och Moa. Här kommer kläder i fokus! Tycker ni om, kläder, skor och smycken har ni hamnat rätt. Det är vad som kommer dyka upp här, plus en massa härliga inspirations bilder såklart!
Mer personliga presentationer dyker upp latero. Take care
RSS 2.0